Prodej rod. domu s pozemkem 640m2 m2

Rozvodova, Praha 4 - Modřany

Nabízíme exkluzivně prodej patrového rodinného domu v ulici Rozvodova, Praha 4 Modřany o užitné ploše 160 m2, se zahradou 532 m2. Dům má garáž přístupnou ze suterénu domu, terasu s bazénem nad garáží, přístřešek na další auto, na zahradě skleník a zahrada je osázená vzrostlým plotem a vytváří tak příjemné soukromí.

Do domu se vstupuje přes verandu do velké haly s úložnými prostorami zabudovanými ve skříních V domě je prostorná kuchyň se skladem na potraviny, jídelna a obývací pokoj, velká koupelna s vanou a samostatná toaleta. V patře jsou pak 2 velké ložnice a dva prostory jako malé ložnice nebo pracovny či herny, zasklená veranda a velké koupelna s rohovou vanou.

Dům je vytápěn ústředním topením na plynový kotel, dále je možno zatopit v krbu a nebo akumulačním topením na noční proud. Teplou vodu zajišťuje plynový kotel a také boiler na noční proud.

Ve sklepě je nejen plynová kotelna, prádelna, sklep s úložným prostorem, garáž, ale také místnost – parní lázeň s vyvíječem páry.

Dům je ve velmi dobrém stavu, zateplený, udržovaný. Plot je z kombinace zdiva a dřeva.

Dům stojí v klidné ulici, kde jezdí pouze sousedé, na začátku ulice je zpomalovací pás. V okolí je pouze zástavba rodinnými domy. Zastávka tramvaje do centra je 5 min. chůze.

Solidní dům ve velmi dobré lokalitě, doporučujeme.
Evidenční číslo 0567
Vlastnictví osobní
Dispozice 4+1
Užitná plocha 160 m2
Typ budovy cihlová
Celkový stav jednotky po částečné rekonstrukci
Celkový stav budovy po částečné rekonstrukci

Domluvte si prohlídku